1. Κατάθεση αίτησης για αντίγραφο παραχωρητηρίου.
2. Αναζήτηση του παραχωρητηρίου στο αρχείο της Υπηρεσίας.
3. Παραγωγή φωτοαντιγράφου και σάρωση.
1) Τα έγγραφα που παραλαμβάνουν οι πολίτες με ψηφιακό τρόπο από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής δε γίνονται δεκτά για δικαστική χρήση.
2α) Αν η αίτηση κατατεθεί με αυτοπρόσωπη παρουσία :
- Όλα τα παραπάνω (αίτηση και δικαιολογητικά) προσκομίζονται εκτυπωμένα, υπογεγραμμένα και με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής όπου απαιτείται για δηλώσεις τρίτων
- Θεώρηση γνησίου υπογραφής στην υποβαλλόμενη αίτηση από την Αστυνομία ή οποιαδήποτε δημόσια, δημοτική ή κοινοτική Αρχή ή δημιουργία της μέσω της ιστοσελίδας www.gov.gr.
2β) Αν η αίτηση υποβληθεί ψηφιακά :
- Δεν απαιτείται η εκτύπωση και η υπογραφή της αίτησης από τον αιτούντα καθόσον η σελίδα της αίτησης φέρει σήμανση ταυτοποίησης μέσω Taxisnet.
- Στην περίπτωση νομικού προσώπου υποβάλλεται με τους κωδικούς Taxisnet (user name / password) του νομίμου εκπροσώπου.
Α) Ο χρόνος διεκπεραίωσης του αιτήματος υπολογίζεται από την κατάθεση της σχετικής αίτησης στην αρμόδια Υπηρεσία με την προϋπόθεση ότι αυτή συνοδεύεται από το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
Β) Στην περίπτωση που το παραχωρητήριο βρίσκεται στο τμήμα αρχείου που φυλάσσεται στο κτίριο επί της οδού Λ. Αλεξάνδρας 196, το αντίγραφο παράγεται αυθημερόν.
Γ) Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, υπεύθυνος επεξεργασίας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που περιλαμβάνονται στην παρούσα αίτηση, είναι ο ΟΤΑ β΄ βαθμού Περιφέρεια Αττικής. Η Περιφέρεια Αττικής συλλέγει τα ανωτέρω δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και τα επεξεργάζεται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των κατά νόμο αρμοδιοτήτων της. Πρόσβαση στα δεδομένα αυτά μπορεί να αποκτήσει κάθε πολίτης υπό τους όρους του άρθρου 5 Ν.2690/1999 σε συνδυασμό με τον Κανονισμό Πληροφόρησης Πολιτών της Περιφέρειας Αττικής. Τα δεδομένα αποθηκεύονται για το χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο για την επεξεργασία του αιτήματος του πολίτη και στη συνέχεια για σκοπούς αρχειοθέτησης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Κάθε υποκείμενο δεδομένων έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που το αφορούν. Έχει επίσης το δικαίωμα να ζητήσει την διόρθωσή τους, τον περιορισμό της επεξεργασίας τους καθώς και την λήψη αντιγράφων σε κοινώς αναγνώσιμο μορφότυπο (δικαίωμα στην φορητότητα των δεδομένων), σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Κάθε θιγόμενος έχει δικαίωμα προσφυγής στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Ν.2690/1999 ΦΕΚ Α΄ 45, άρθρο 5, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.